Dags för huset att rustas upp

Min mamma bor ensam i ett stort hus i Nacka tillsammans med oss barn, vi bor tre stycken här, plus vår hund Dixie. Vi har bott här sedan jag föddes och mamma blev ensamstående för några år sedan efter ett struligt förhållande med min pappa som inte bodde i Sverige på grund av jobb då. Men hon valde att behålla huset för vår skull. Det är ett hus som är byggt på 70- eller 80-talet i två plan, med ett plan ovan mark och det andra som ett halvt källarplan där halva våningsplanet är över jord. Mamma har vetat att vi kommer att behöva göra en dränering då huset är så pass gammalt och det är aktuellt att genomföra en dränering. Jag har därför tagit på mig ansvaret att hitta en firma som genomför markarbeten i Nacka. Jag har lagt några timmar på att försöka hitta ett, för mig var det viktigt att det skulle vara ett väletablerat företag som inte tog några överpriser. Vilket jag märkt att vissa gör. Efter att ha hört runt bland bekanta och grannar samt sökt runt på internet fastnade jag för ett bolag som heter J&S Markservice AB. De genomför markarbeten i Nacka, Lidingö och Danderyd. De erbjöd goda priser, var väl tillmötesgående när jag kontaktade dem och hade genomfört en rad dräneringar med nöjda kunder. Därför framgick dem som det bästa alternativet för oss och mamma blev väldigt nöjd med förslagets omfattning och prisbild. De drar igång här i Nacka i höst efter semestern så att vi kan njuta av trädgården under sommarveckorna, till hösten kommer vi ändå inte att vara ute så mycket, då blir de också klara innan vintern.