En länk till andevärden

God middag på er alla läsare. Jag är mycket för det här med vår andevärd. Det finns en dimension av vår tillvaro som egentligen är helt normal, det är bara det att vi inte kan förklara detta ännu på vetenskaplig grund. Jag för min del behöver ingen vetenskaplig forskning för att veta att det är möjligt att kommunicera med dem på den “andra sidan”. Vi har religionsfrihet i det här landet som tur är. Jag har kommit i kontakt med ett medium på ett företag som heter Amorinas Medium. Jag ville tipsa er om att det här stället finns. För här finns det ett mycket duktigt medium, som har en riktigt bra och gedigen utbildning för att kunna hålla i seanser. Amorinas Medium ligger i Moheda, men för er i närliggande orter, som till exempel Ljungby och Alvesta, skulle det här stället också passa bra. Här kan man deltaga i en seans enskilt eller i grupp, man kan vara med på meditation och det finns också cirkelträffar för den som är intresserad. 

Jag är så glad över att kunna ha kontakt med de som “vandrat över”, de som dött. Det är bara kroppen som är död. Själen finns, och vågar man öppna sina sinnen och bejaka sin mediala sida, är det här inget konstigt. Jag kan med hjälp av detta medium, få tala med döda anhöriga. Djuren har alltid varit viktiga för mig. De katter och hundar som jag haft, men som tyvärr inte lever här på vår “kroppsliga” jord längre, tar nu kontakt med mig. Jag blir helt varm inombords när jag tänker på all kärlek som finns i djuren. De är våra “små systrar och bröder och man måste behandla dem väl. Känner vill du vara med i någon av de verksamheter som anordnas på Amorinas Medium?