Jag kan verkligen tipsa om det här företaget

Hej på er, det är otroligt trevligt att ni är så många som läser mina inlägg numera. Det är ju trots allt ni som gör det här möjligt för mig, ni utgör halva delen av den här bloggen. Min tanke idag är att skriva om en flyttfirma i Jönköping som hjälpte mig och min sambo när det var dags för flytt, de heter JJ Flytt AB och gjorde ett otroligt bra jobb hos oss.

I höstas köpte jag och min sambo en ny lägenhet tillsammans, vi köpte en lägenhet som från och med mars i år skulle bli vår framtida bostad. Av min mormor och morfar fick vi i julklapp att vi skulle få hjälp av en flyttfirma i Jönköping under flytten, deras tanke var att det skulle underlätta så mycket som möjligt för oss. Vi trodde till en början att det inte skulle bli så jobbigt att flytta, men ack vad fel vi hade. Det var mycket jobbigare än vad vi hade trott och därför är vi nu i efterhand riktigt tacksamma för mormors och morfars julklapp. Genom att få hjälp av en flyttfirma kunde min pojkvän hjälpa dem med transporten och packa in allt i den nya lägenheten medan jag la mitt fokus på att flyttstäda den gamla lägenheten. På det viset blev flytten mycket smidigare, det gick mycket fortare än vad vi hade tänkt oss. Mormor och morfar hade verkligen tänkt till när de gav oss den julklappen, de var medvetna om att det skulle bli jobbigt att flytta. Det är tur att man har kloka och erfarna personer i släkten som kan tänka åt en när ens egen hjärna inte riktigt räcker till. Slutligen vill jag verkligen uppmärksamma denna flyttfirma i Jönköping, tack vare dem blev vår flytt aningen lättare.